Over ons

John Stuivenberg Makelaardij (Laren NH - 2008)

Werkgebied: door een ruime ervaring in de makelaardij (sinds 1995), hebben wij een werkgebied/netwerk ontwikkeld wat zich uitstrekt over het gehele Gooi. Wij kunnen u hierdoor uitstekende diensten verlenen (taxaties, verkoop, aankoop, huur- en verhuur) in o.a. Hilversum, Laren NH, Blaricum, Huizen, Bussum, Eemnes, Loosdrecht etc.

Partners: John Stuivenberg Makelaardij heeft tevens een netwerk van NVM makelaars waarmee collegiaal wordt (samen)gewerkt. Wilt u een een etalage in uw eigen dorp of stad, maar ook van de vele voordelen van ons kantoor gebruik maken? Wij zorgen voor maatwerk dat aansluit bij de wensen van iedere cliënt.

Gevalideerde Taxatie: een woningtaxatierapport is nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Maar ook bijvoorbeeld bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen en dat u helder inzicht krijgt in hoe de waarde tot stand is gekomen. Daarnaast willen geldverstrekkers in het kader van fraudepreventie ook taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. John Stuivenberg Makelaardij is Hobéon/NRVT gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI en iValidatie. Vraag ons naar de mogelijkheden of ontvang direct vrijblijvende prijsopgave.

Gecertificeerd: NRVT, Hobéon, NVM, VastgoedCert, NWWI

Diensten: Taxaties, Aankoop, Verkoop, Huur, Verhuur en Verhuizingen

Specialisme: (gevalideerde) Taxaties